dstore

 

Vaš uređaj prilagodite svojim potrebama upotrebom korisnih aplikacija

dstore, Develop app store za ineo uređaje, omogućavaja  pristup aplikacijama direktno sa zaslona vašeg ineo uređaja. Korisne aplikacije, remote ažuriranje aplikacija, konektori na cloud rješenja kao što su Google DriveTM ili Google MailTM pa čak i obrasci dokumenta za ispis – dstore ima gotovo sve što vam treba za poslovanje. Neke od tih koristi za vas su:

  • Direktan pristup na pametne aplikacije
  • Remote ažuriranje aplikacija
  • Konektor za Google Apps
  • Spremanje obrazaca za ispis

Uredski multifunkcionalni sistemi

 

Slika
Mogu li uredski uređaji stvarno povećati produktivnost vašeg uredskog poslovanja? Mora li biti kompliciran za korištenje uredski uređaj koji ima sve funkcije koje su vam potrebne? Može li visoko kvalitetan višefunkcijski sistem biti složen tako da odgovara vašim poslovnim potrebama? Vjerujemo da su to razumna pitanja. Upravo zato su naši uredski uređaji dizajnirani za velike brzine, visoko kvalitetan ispis i lakoću korištenja.

Toneri

 

Slika
U posljednje vrijeme u mnogim firmama rezanje troškova je parola, primjenjuje se jednako na velike investicije i potrošni material, kao što je toner. Zbog toga se na tržištu pojavljuje sve više i više proizvođača koji nude jeftinije zamjenske proizvode ili čak tvrde da prodaju originale.

Međutim, jeftino ne znači nužno i dobar proizvod. Ako koristite toner lošije kvalitete to može uticati ne samo na kvalitetu ispisa, nego također može prouzrokovati nepopravljivi kvar uređaja. To znači da jedna jeftina kupovina može postati skupi posao. Zbog toga vam nudimo širok izbor veoma kvalitetnih i u praksi provjerenih tonera.


0 0

Broj online korisnika: 1

Ukupno pregleda: 1572